Kovancılar Mavi Kardelen Çalışanları Annelere Anlamlı Ziyaret

Özel Mavi Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kovancılar şubesi; Kovancılar, Palu, Karakoçan İlçelerinde ikamet eden, öğrencilerinin annelerini ziyaret etti.

Kovancılar Mavi Kardelen Çalışanları Annelere Anlamlı Ziyaret

Advert

Özel Mavi Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kovancılar şubesi;  Kovancılar, Palu, Karakoçan İlçelerinde ikamet eden, öğrencilerinin annelerini ziyaret etti.

Anneler günü münasebetiyle Özel Mavi Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kovancılar Şubesi öğrencilerinin annelerini ziyaret etmesi hem annelerini hem de engelsiz olan çocuklarını sevindirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Bulsu şu açıklamalarda bulundu;

“ Cennet kokan, koca yürekli özel annelerimizi ziyaret ederek Anneler Gününü kutladık. Bu ziyaretlerimiz ile hem onlar hem de öğrencilerimiz çok sevindiler. Biz cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dinin mensuplarıyız. Bizler bu ziyareti gerçekleştirmekle annelerimize yakınlığı cennete yakınlık olarak hissettik. Bizlere yüreklerini açarak misafir eden Kovancılar, Palu ve Karakoçanlı annelerimize çok teşekkür eder ayrıca tüm annelerin, anneler gününü kutlarız.” dedi

 

Advert

Paylaş: