Otomobil kazası 7 nüfuslu ailenin hepsini yok etti

ŞANLIURFA - ​Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında yol kenarındaki su göletine düşen araçtakilerden geriye kalan 2 yaralı da bugün hayatını kaybetti.

Otomobil kazası 7 nüfuslu ailenin hepsini yok etti

Advert

 


 

Şanlıurfa-Viranşehir Karayolunda kontrolden çıkarak yol kenarındaki gölete düşen ve içinde ilk etapta 4 kişinin vefat ettiği otomobil kazasından yaralı olarak kurtarılanlardan biri dün, diğer ikisi ise bugün vefat etti.

Böylelikle gölete düşen araçta bulunan İlgin ailesi fertlerinin 7’si de hayatını kaybetti.

Hatırlanacağı üzere; Şanlıurfa-Viranşehir Karayolu Dağyanı mevkiinde seyir halindeki Vedat İlgin (25) yönetimindeki 16 F 9996 plakalı otomobil, bir TIR’ın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkmış, yol kenarında bulunan gölete düşmüş, kazada aynı aileden Ayşe İlgin, Mehmet İlgin, Remziye İlgin ve Ali İlgin olay yerinde hayatını kaybetmiş, aynı araçta bulunan sürücü Vedat İlgin, Erkan İlgin ve Nuran İlgin ise ağır yaralı olarak su göletinde bulunmuşlardı.

Ağır yaralı olarak sudan çıkarılan yaralılardan otomobil sürücüsü Vedat İlgin Salı günü hayatını kaybederken, Erkan ve Nuran İlgin ise kaldırıldıkları hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutuluyorlardı.

Yaklaşık 4 gün yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Erkan ve Nuran, bugün aniden fenalaştılar. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiler.

Hayatını kaybeden İlgin ailesinin son iki fertlerinin cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından, acılı akrabalarına teslim edildi.

Hayatını kaybeden Erkan ve Nuran İlgin, kazada hayatını kaybeden diğer aile fertlerinin yanına gömüleceği öğrenildi. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)

 




 

Advert

Paylaş: