Erdoğan'dan "bedelli askerlik" açıklaması

HABER MERKEZİ - Cumhurbaşkanı Erdoğan "bedelli askerlik" konusunda "Ortak aklı oluşturur, hayırlısıyla adımı atarız." dedi.

Erdoğan'dan

Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "bedelli askerlik konusunun seçim sonrası konuşulabileceğini belirterek "Ortak aklı oluşturur, hayırlısıyla adımı atarız." ifadelerini kullandı

Erdoğan şunları söyledi: "Bu bedelli askerlik konusunda Sayın Başbakan açıklama yaptı. Tabi bu bizim daha çok askerle çalışmamız gereken bir durum. Nasip olursa '24 Haziran'dan sonra hemen bizim ilk işimiz budur.' diye girmek olmaz. Niye? Biz bu işe bakarken hassas bakmamız lazım. Çok ciddi bir birikim var, kabul. Ama bir tarafta da Afrin var, bir tarafta Cerablus var. Bir tarafta Sincar ve Kandil'i konuşuyoruz. Bütün bunlar da ortada. Bütün bunların konuşulduğu bir dönemde biz bedelliyi öne çıkarma noktasına gelirsek bu yanlış olur. Ve halkım bu noktada 'Ne yapıyorsunuz?' der. Onun için seçimi atlatalım, seçimden sonra bu işin hem askeri boyutunu bir değerlendiririz. Ondan sonra kendi kabinemizde, ekibimizde ortak aklı oluştururuz, ona göre de inşallah hayırlısıyla onun adımını atarız." (İLKHA) 



 

Advert

Paylaş: