HÜDA PAR İlçe Başkanı İlçedeki Doğalgaz Sorunu İle İlgili Açıklama Yaptı

HÜDA PAR Kovancılar İlçe Başkanı İsrafil Karamazı İlçede Doğalgaz verilmesi ile ilgili meydana gelen sorunlala ilgili açıklama yaptı

HÜDA PAR İlçe Başkanı İlçedeki Doğalgaz Sorunu İle İlgili Açıklama Yaptı

Advert

HÜDA PAR Kovancılar İlçe Başkanı İsrafil Karamazı İlçede Doğalgaz verilmesi ile ilgili meydana gelen sorunlala ilgili açıklama yaptı.Açıklamasında şunları dile getirdi;

"Öncelikle ilçemize doğalgazın gelmesinde emek vermiş gayret göstermiş herkese teşekkür etmekle beraber "hizmet halka lütuf değil" anlayışı çerçevesinde "halka hizmet halkımızın annesütü gibi helaldir" anlayışını taşımaktayız.

2017 yılı içerisinde ilçemiz bağlar mahallesiyle birlikte doğalgaz çalışmasına başlanıldı. Bu yılda Toki, Bahçelievler, Çaybaşı, Tuna ve Çarşıbaşı mahallelerine doğalgaz şebekesi çekilmiş ancak Çaybaşı, Çarşıbaşı ve Tuna mahallelerine hala doğalgaz verilemedi. Doğalgaz verilen mahallelerimiz de abone alıp sayaç ücretlerini yatırmalarına rağmen hala sayaç alamadıklarını bizzat ben HÜDA PAR ilçe başkanı olarak yerinde gördüm. Aksa'da Yetkili biriyle görüşmek istememe rağmen yetkili birini bulamadım orda çalışan personelin de bu konu hakkında detaylı bilgilerinin olmadığını söylediler.

Öte yandan Vatandaş dairelerini doğalgaza uyumlu hale getirmesine rağmen maalesef hala gaz verilemedi. Halk doğalgaz geleceği için odun ve kömür de almadıklarını söylediler. Halk doğalgaz geleceği için sevindiklerini ancak sevinçlerinin kursağında kaldığını söylüyor. Evlerde yaşlı ve çocukların soğuktan dolayı büyük sıkıntılar çektiğini ve bazen de hastalanarak hastahaneye gittiklerini dile getiriyorlar. 

Bu sorunun biran önce halledilmesini istemekle beraber yetkililerin bu konu hakkında halkımızı bilinçlendirmeleri gerektiğini önemsiyoruz."

Advert

Paylaş: