Kovancılar HÜDA PAR İlçedeki Uyuşturucu İle İlgili Değerlendirmede Bulundu

Kovancılar HÜDA PAR İlçe Başkanlığı İlçedeki Uyuşturucu İle İlgili Değerlendirmede Bulundu

Kovancılar HÜDA PAR İlçedeki Uyuşturucu İle İlgili Değerlendirmede Bulundu

Advert

Yapılan açıklama da şunlara yer verildi;

“Öncelikle HÜDA PAR kovancılar ilçe teşkilatı olarak gençlik kollarımızın önceki günlerde halı saha maçı öncesi gittikçe artan uyuşturucu kullanımının zararına dikkat çekmek amacıyla anlamlı mesajlar içeren videosu için Gençlik kolları başkanımız Mesut Güneş ve Gençlik kolları üyelerimize tek tek teşekkür Kovancılar HÜDA PAR İlçedeki Uyuşturucu İle İlgili Değerlendirmede Bulundu

ederek bu eylemlerinin bütün gençlere örnek olmasını temenni ediyorum.

İlçe başkanı İsrafil Karamazı, yaptığı açıklamada uyuşturucu sorunu kovancılar’ın en büyük sorunlarından olduğunu ve bunun için de devletin uyuşturucu illeti ve kötü alışkanlıklarla mücadeleyi bir politika haline getirmesi gerektiğini vurguladı.

“UYUŞTURUCU SORUNU İLÇEMİZİN EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİDİR”

Gençlerin işsiz kaldığında ne yazık ki birileri tarafından kötü alışkanlıklara yönlendirildiklerini ifade eden karamazı “Bu kötü alışkanlıkların başında uyuşturucu kullanımı geliyor. İlçemizdeki uyuşturucu gerçeği ortadadır. Uyuşturucu sorunu ilçemizin en büyük sorunlarındandır. Sahada yaptığımız çalışmalar neticesinde ne yazık ki uyuşturucu kullanımıyla ilgili şikâyetler almaya devam ediyoruz. Bu da, uyuşturucu illetinin her geçen gün toplumumuzu ve geleceğimizi tehdit altına aldığını gösteriyor. Toplumsal bir sorun haline gelen uyuşturucu sorununu, sadece sonuçları üzerinden değil sebepleriyle ele almak gerekiyor. Sebep sonuç ilişkisi zemininde ele alarak bir sonuca varabiliriz.” dedi.

“DEVLET, UYUŞTURUCU İLLETİ VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARLA MÜCADELEYİ BİR POLİTİKA HALİNE GETİRMELİ”

Açıklamanın devamında Karamazı şunları söyledi: “Öncelikle gençlerimiz neden uyuşturucu kullanma ihtiyacı hissediyorlar, nasıl ve neden bağımlı hale geliyorlar, nasıl temin ediyorlar. Bunları ele almamız lazım. Gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için hepimize önemli görevler düşüyor. Bir bütün olarak hepimizin, neslin ihyası ve geleceği adına elini taşın altına koyması gerekiyor. Gençlerin desteklenerek madde bağımlılığı ve ahlaki yıpranmışlık başta olmak üzere bütün kötü ve zararlı alışkanlıklardan kurtarılması hepimizin görevlerindendir. Ayrıca devlet de, gençlerimizin geleceğini çalan ve hayatlarını karartan uyuşturucu illeti ve kötü alışkanlıklarla mücadeleyi bir politika haline getirmesi gerekiyor.”

“HÜDA PAR OLARAK FARKIMIZ İLÇEMİZİN HUZURUNU, MENFAAT VE MASLAHATINI ÖNCELEMEKTİR”

HÜDA PAR olarak farklarının İlçemize karşılıksız hizmet etmek olduğuna işaret eden Karamazı, “HÜDA PAR olarak farkımız İlçemizin huzurunu, menfaat ve maslahatını öncelemektir. İlçemizin maddi ve manevi tüm değerlerine sahip çıkmaktır. Yılların büyük problemlerinin çözümü için çalışmaktır. Çalışmalarımızı bu şiarla sürdürüyoruz. Ve inşallah bundan sonra da bu anlayışımızdan ödün vermeyerek, halkımıza hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.” denildi. 

Advert

Paylaş: