Kovancılar Yeni İhya Der 40 Aileye Yardım Etti

Kovancılar`da faaliyet gösteren YENİ İHYA DER fakir ve muhtaçlara Ramazan paketi dağıttı.

Kovancılar Yeni İhya Der 40 Aileye Yardım  Etti

Advert

Kovancılar`da faaliyet gösteren Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma konularında faaliyet gösteren YENİ İHYA DER Ramazan ayında muhtaç ailelere ramazan paketi dağıttı.

Kendilerinin eğitim, kültür ve yardım adı altında üç dalda faaliyet yürüttüklerini, bir yandan insanların gönüllerine manevi duyguları kazandırma adına eğitim ve kültür alanında faaliyet gösterdiklerini, diğer yandan fakir ve muhtaçlara ramazan dolayısıyla yardım ettiklerini dile getiren YENİ İHYA DER yetkilisi Murat İleri şunları dile getirdi;

“ Ramazanın ilk gününden bu güne kadar hayırseverlerimizin derneğimize teslim ettikleri et ve gıda paketlerini, 40 fakir ve muhtaç aileye verdik. Bu faaliyetimiz ramazan ayının sonuna kadar devam edecektir. Sizde takdir edersiniz ki, bu yardım faaliyetinin devamı için hayırsever vatandaşlarımızın bağışta bulunmaları gerekmektedir. Biz sadece köprü vazifesi görüyoruz.  Yardımlarımızı bu zamana kadar Kovancılar Merkez, Karınca Köyü, Çınaz ve Habap köylerine dağıttık.  Sürekli güncellediğimiz fakir ve muhtaç listemizde yer alan vatandaşlara bu yardımları ulaştırıyoruz. Yardımlarından dolayı tüm hayırseverlerimize çok çok teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Advert

Paylaş: