Heyelan riski nedeniyle kapatılan köprünün açılmasını istediler-VİDEO

Elazığ'ın Maden ilçe esnafı, heyelan riski nedeniyle kapatılan köprünün işlerini olumsuz yönde etkilediğini belirterek köprünün faaliyete girmesini istediler.

Heyelan riski nedeniyle kapatılan köprünün açılmasını istediler-VİDEO

Advert

Elazığ Valiliği, Maden ilçesinde heyelan riski bulunan afete maruz alanlarda kalan yüzlerce konut ve işyerinin tahliye işlemlerine 26 Nisan'da başlandığını duyurmuştu.

HABERİN VİDEOSU

Heyelan riski nedeniyle ilçeye girişlerin olduğu köprüler kapatılırken bu  durum esnafın işlerinin olumsuz yönde etkilemişti.

Duruma tepki gösteren Maden esnafı, Merkez Camii'nden söz konusu köprüye kadar yürüyerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Esnaf, yaptığı açıklamada köprünün kapatılmasının ardından iş yapamaz hale geldiklerini belirterek söz konusu köprünün sağlam olduğunu savundu.

Köprünün yeniden açılmasını talep eden esnaf, yetkilelerle görüşme talebinde bulundu.

Basın açıklamasının ardından esnaf ile polis arasında kısa bir tartışma yaşandı.

Polisin, yaptığı uyarıların ardından bazı kişiler olaysız bir şekilde dağılırken bazı kişiler de oldukları yerden ayrılmadı.

Yaşadıkları mağduriyeti anlatmak için Vali Çetin Oktay Kaldırım'mla görüşmek istediklerini belirten vatandaşlar, bir süre bekledikten sonra buradan ayrıldı. (İLKHA)

 


 

Advert

Paylaş: