Elazığ Umut Kervanı Kurban Bayramında 600 Aileye Kurban Eti Dağıttı

Elazığ Umut Kervanı Kurban Bayramında 1 Ton 400 Kg.`lık Kurban eti dağıttı.

Elazığ Umut Kervanı Kurban Bayramında 600  Aileye Kurban Eti Dağıttı

Advert

Yaptığı yardımlarla Elazığ`da kendinden söz ettiren Elazığ Umut Kervanı Kurban Bayramında da faaliyetlerine devam etti. 6 büyük 4 küçük baş kestiklerini dile getiren Elazığ Umut Kervanı Gönüllüsü Ömer Canpolat şunları dile getirdi;

“Elazığ Umut Kervanı olarak hayırseverlerin bizlere vermiş olduğu kurban vekaleti ile toplamda 6 büyükbaş 4 küçükbaş kurban kestik. Toplamda 1ton 400 kilo kurban etin, tespit edilen 600 aileye ulaştırdık. Bizleri tercih ettiklerinden dolayı Umut Kervanı olarak kurban sahiplerine teşekkür eder ve mağdur muhtaç yetim ailelerin evlerine Umut olduklarından dolayı Rabbim kurbanlarını kabul etmesini niyaz ederiz.”

Kurban kesimi  esnasında Kendilerini hayrette bırakan bir anıyı da anlatan Canpolat şunları dile getirdi;

“Bir de Merkezi Hollanda'da bulunan iHO-EBRAR`ın bize bağışladığı kurbanı keserken hayvanı tekbirlerle kestiğimiz anda hayvanın bir insan gibi Allahu Ekber demesi bizleri aşırı derecede heyecanlandırdı. Rabbimizin birliğini bu şekilde haykıran Kurbanlığın sesin kesimhanede bulunan tüm kardeşlerimiz şahit oldular ve çok heyecanlandılar. Keşke o an kameralarımız çalışıyor olsaydı ve tüm dünyaya bu haykırışı izletebilseydik.” dedi.

Advert

Paylaş: