HÜDA PAR Elazığ gençlik kolları Kudüs için pedal çevirecek

HÜDA PAR Elazığ gençlik kolları Kudüs için pedal çevirecek

Advert

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı, İsrail tarafından Mescid-i Aksa’ya yönelik uygulamalarını kınama amaçlı bisikletli turu düzenliyor.

 

İsrail Polisinin 3 Filistinli Müslümanı Mescid-i Aksa’nın girişinde şehit etmesi sonrasında yaşanan olayları bahane ederek Mescidi Aksa’da ibadetleri sınırladığını söyleyen işgalci İsrail’e tepkiler sürüyor.

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kavaklı bu yaşananlara sessiz kalmama ve duyarlılığı artırma adına düzenledikleri bisiklet turu ve basın açıklaması yaparak tepkilerini göstereceklerini belirtti.

İsrail’in bu pervasızca hareketine dur deme ve Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yönelik yapılanların kabul edilemeyeceğini vurgulayan Kavaklı, “ 4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da Park 23 AVM önünden hareket ederek Ahmet Aytar meydanına kadar “Özgür Kudüs İçin YolAÇIK” sloganıyla bisikletli eylem turu düzenleyeceklerini ve turun bitiminde Ahmet Aytar meydanında İsrail’i kınama amacıyla basın açıklaması yapacaklarını” ifade etti.

 

Kavaklı, “Tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu bisikletli eylem turumuza ve basın açıklamasına davet ediyoruz” şeklinde Elazığlılara çağrıda bulundu.  

Advert

Paylaş: