KOVANCILAR`DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim’in ‘Muhtarlar Günü’ olarak kutlanacak olması nedeniyle İlçemiz Hükümet Konağı önünde kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarının katılımları ile kutlandı.

KOVANCILAR`DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Advert

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Başbakanlık Genelgesiyle ile 19 Ekim’in ‘Muhtarlar Günü’ olarak kutlanacak olması nedeniyle İlçemiz Hükümet Konağı önünde  kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,  köy ve mahalle muhtarlarının katılımları ile kutlandı.Kutlama programı çerçevesinde kutlama komitesince İlçe Kaymakamı makamında ziyaret edildi. Ziyarette kutlama komitesi tarafından günün anısına İlçe Kaymakamına çiçek sunuldu. Görüşmede İlçe Kaymakamı Sayın Hasan GÜNDOĞDU Kovancılar Muhtarlar Derneği yönetim kurulu ve kutlama komitesine hitaben hükümetimiz 19 Ekim Gününü muhtarlar günü olarak tespit etmesiyle bu yönde büyük bir eksikliğin giderildiği görülmüştür.

Yine İlçemizdeki toplam 88 köy ve mahalle muhtarını tek çatı altında toplayıp üyelerinin sorunlarını gidermeye yönelik kurulan muhtarlar derneğinin başarılı çalışmalarını görmekteyim. Muhtarlarımız devlet ile millet arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Muhtarların köylerinin tüm eksiklerini tespit edip ilgili mercilere iletme yönünde irade göstermeleri gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle heyetin şahsında tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlar başarılar dilerim. Dedi.

Bizde Kovancılarajans olarak Muhtarlarımızın günü tebrik ederiz.

 

Advert

Paylaş: