Kovancılar`da Elimi Tutar mısın Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2016/2017 Eğitim yılında Kovancılar ilçesinde başlatılan “Elimi Tutar mısın” projesi ile ilgili toplantı Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kovancılar`da Elimi Tutar mısın Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Advert

2016/2017 Eğitim yılında Kovancılar ilçesinde başlatılan “Elimi Tutar mısın”  projesi ile ilgili toplantı Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kovancılar İlçe Kaymakamı Hasan GÜNDOĞDU başkanlığında yapılan toplantıya Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, İlçe Müftüsü Ahmet BULUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KAYA, Projeden sorumlu Şube Müdürü Diyadin YILAR ve projede görev alan İlçemiz Rehber Öğretmenleri katıldı.

Proje ile ilgili brifing veren Rehber Öğretmeni Serkan YILDIZ şu ana kadar yapılan faaliyetlerin raporunu sunarak projenin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyleyerek kendi rol modelleri hakkında yaptığı çalışmalarla ilgili örnekler sundu. Toplantıda yer alan diğer Rehber Öğretmenler de kendi rol modelleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

Toplantıda  söz alan Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, mağdur öğrencilerimiz için maddi ve manevi her türlü yardımlar yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Yine söz alan İlçe Müftüsü Ahmet BULUT bu öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde kendilerinin de yer alacaklarını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KAYA ve Şube Müdürü Diyadin YILAR da projede görülen sorun ve aksaklıklarla ile ilgili bilgiler verdi. Projenin yılsonunda yapılacak etkinlikleri de (gezi, ziyaret ve sportif faaliyetler) toplantıda görüşüldü.

Toplantının sonunda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Hasan GÜNDOĞDU bu projenin hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak, projenin süreklilik haline getirilmesini istedi. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlarımızın da projeye etkin bir şekilde katılımlarının sağlanmasını ve projenin daha geniş bir tabana yayılmasını istedi.

Advert

Paylaş: