EĞİTİM

Siyer Sınavı sonuçları açıklandı
Siyer Sınavı sonuçları açıklandı

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Türkiye genelinde düzenlediği 2020 Kutlu Doğum Siyer Sınavı sonuçları açıklandı.

SİYER SINAVI İÇİN ÖNEMLİ UYARI
SİYER SINAVI İÇİN ÖNEMLİ UYARI

Peygbamber Sevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatör bu yıl düzenlenecek olan siyer sınavı için önemli açıklamalarda bulundu.

2016 ve 2018 EKPSS branş bazında sıralamaları güncellendi
2016 ve 2018 EKPSS branş bazında sıralamaları güncellendi

2016-Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2016-EKPSS) ve 2018-Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-EKPSS) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellendi. Adaylar, branş sıralamalarına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilirler. Yapılan açıklamada, "Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS ve e-Okul sistemi üzerinden çekilmiş olan) ÖSYM sistemi üzerinde 10.12.2019 tarihi ile aktif olarak bulunan eğitim bilgileri; ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlanmıştır." denildi. (İLKHA)

Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar
Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" konferansı düzenlendi

Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" konulu konferans Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kitap Okuma Bahçesinin açılışı yapıldı
Kitap Okuma Bahçesinin açılışı yapıldı

Elazığ Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında öğrencilere okumayı sevdirmek amacıyla, Hankendi’de bulunan Şehit Eyüp Emre Kan İlkokulu yönetimi tarafından öğrenciler için okuma bahçesi oluşturuldu.